eLitmus Para Jumbles 2



Set 2

Arrange the sentences A, B, C and D in a proper sequence so as to make a coherent paragraph.
1.
A.In those countries where the ideals of liberty and equality have received the greatest devotion, and particularly in America, the political constitution has been framed with the precise object of making impossible too great a concentration of power.

B.A philosophy that emphasizes the likeness of all men will be averse from recognizing those exceptional qualities in any individual which place him so clearly above his fellows that he may justly claim to lead and influence them.

C.A different though related strand of thought is equalitarian.

D.Further, when circumstances make it necessary for a particular individual to display qualities of leadership in a very high degree, his position is under constant and bitter attack on the score of dictatorship, and it is necessary for him to conceal his qualities, consciously, behind a facade of ‘ordinariness’.
(a) CBAD
(b) CABD
(c) CDAB
(d) DCAB

2.
A.It has removed many of the material obstacles to the pursuit of the good life from the majority of mankind in those countries at a high level of technical development.

B.But it has exposed us to new dangers, not the obvious dangers of new weapons of destruction, but the much more serious ones of a purely materialist view of life.

C.The growth of science and technology has conferred obvious and immense benefits upon the community.

D.It has also, as we too often forget, made possible new and daring adventures of the mind.
(a) CADB
(b) ABDC
(c) ACBD
(d) CDBA

3.
A.Group decision making, however, does not necessarily fully guard against arbitrariness and anarchy, for individual capriciousness can get substituted by collusion of group members.

B.Nature itself is an intricate system of checks and balances, meant to preserve the delicate balance between various environmental factors that affect our ecology.

C.In institutions also, there is a need to have in place a system of checks and balances which inhibits the concentration of power in the hands of only some individuals.

D.When human interventions alter this delicate balance, the outcomes have been seen to be disastrous.
(a) CDAB
(b) BCAD
(c) CABD
(d) BDCA


4.
A.The leader should possess high intelligence.

B.The reasons for this frequent neglect of intelligence as a prerequisite of leadership are complex.

C.It is certainly true to say that this is more commonly underrated than any other aspect of leadership.

D.There is first, a very general misunderstanding of such a phrase as ‘of very high intelligence.’
(a) ABCD
(b) ACBD
(c) DABC
(d) DBAC

5.
A.The likelihood of an accident is determined by how carefully the motorist drives and how carefully the pedestrian crosses the street.

B.An accident involving a motorist and a pedestrian is such a case.

C.Each must decide how much care to exercise without knowing how careful the other is.

D.The simplest strategic problem arises when two individuals interact with each other, and each must decide what to do without knowing what the other is doing.

(a) ABCD
(b) ADCB
(c) DBCA
(d) DBAC



6.

A.there was the hope that in another existence a greater happiness would reward one.
B.previous existence, and the effort to do better would be less difficult too when.
C.it would be less difficult to bear the evils of one’s own life if.
D.one could thing that they were but the necessary outcome of one’s errors in a.
(a) CABD
(b) BDCA
(c) BADC
(d) CDBA


7.

A.“To play great music, ” he said, “you must keep your eyes on a distant star.”

B.Eleven years old, I was taking a violin lesson with Georges Enesco, my teacher, in his Paris studio.

C.At the time, I took this to mean, simply, “Give your very best to every piece.”

D.A deep-chested, powerful man with a rugged, gentle face, Enesco looked at me across the violin he held under his chin, and shook his bow.
(a) BACD
(b) BDAC
(c) DACB
(d) DABC

8.
A.I felt the truth of it when I visited Rock-feller Institute.

B.They were as dedicated as monks in a 14th century monastery, yet their lives were being fulfilled because their eyes were on the star.

C.Here a scientist worked with quite absorption developing antibiotics; there, another investigated a possible cure for tuberculosis; a third studied the effects of too much sugar in the blood.

D.You don’t have to be a musician to benefit from my teacher’s wisdom.
(a) CBAD
(b) ACDB
(c) DACB
(d) DABC

9.
A.They learned that if they brought the kid in, they could get another $5.

B.The first time I went onstage with my father, I was five years old, and we were at a hotel in New York.

C.My mother was being paid $5 as his pianist, and he got  $15 to perform comedy and sing.

D.I sang, “Brother, Can You Spare a Dime?”
(a) DCBA
(b) ADBC
(c) BCAD
(d) BADC

10
A.During one exhibition, however, some air became mixed with the hydrogen, and in the words of the shaken performer:”The explosion was so dreadful that I imagined all my teeth had been blown out!”
B.An entertainer would finished his acts by blowing the hydrogen he had inhaled towards a lighted candle; as the hydrogen caught fire, flames would shoot menacingly from his lips.
C.A paper bag filled with hydrogen amazed guests by zooming off into space.
D.When people learned about its unique lighter-than-air property, they began to use it in all sorts of parlor stunts.
(a) DCBA
(b) DBAC
(c) CABD
(d) ACBD

Answers
01.A
02.A
03.A
04.B
05.D
06.D
07.B
08.C
09.C
10.A

Set 3

Arrange the sentences A, B, C and D in a proper sequence so as to make a coherent paragraph.
1.
A.Add other relevant statistics, such as the number of cold calls made versus the number of resulting sales. Discuss any challenges that hindered sales for the week, such as rainy weather keeping your staff from selling outdoor equipment.

B.Give the week’s sales numbers, then compare them. After giving the week’s biggest accomplishment, break down the sales numbers for the week. This could be broken down by product or salesperson or whatever makes sense for the product or service you are selling.
Then, include a summary of how this week’s numbers compare to this time last year, to last week’s numbers or how much closer you are to your quarterly sales goal.

C.Start the sales report with the date. Include the dates, the report covers, the specific department and other pertinent information, such as the sales region covered or specific product.

D.Lead with the main accomplishment or most significant number of the week. e.g. if you exceeded sales goals for the week, start with a sentence describing how much you exceeded the goals. If you increased sales 10% over the previous week, share that information.
(a) ADBC
(b) CADB
(c) DCBA
(d) ADCB

2.
A.After you fill the online form, you will be taken to page where you will be given the options to make payment. You can make a payment of Rs. 470 using your credit card, prepaid card and net banking. After payment confirmation, you will be taken to a page where you will have to fill in authentication details.

B.In case, you fail the authentication questions do not worry, you will have to send the hard copy of the application for CIBIL score generated online with the CIBIL transacation ID along with the hard copy of your Id and address proof to CIBIL. CIBIL on verification will send you the hard copy of the CIBIL credit report to your  address mentioned indicated in the address proof.

C.The first step in the process of getting your personalised credit score is to fill an online form that you can find on CIBIL site. You have to mention details like name, date of birth, address, phone number, income, identity proof and address and also loans taken by you in the past.

D.To authenticate your identity you will have to answer a minimum of three questions of the five questions asked. The questions will be based on your credit history like credit cards held and and loans being serviced in your name. After a successful authentication your personalized credit score will be e-mailed to you on the same day by CIBIL.
(a) CABD
(b) ACBD
(c) ACDB
(d) CADB

3.A.All levels of demand, whether individual, aggregate, local, national, or international are subject to change.

B.At the same time science and technology add new dimensions to products, their uses, and the methods used to market them.

C.Aggregate demand fluctuates with changes in the level of business activity, GNP and national income.

D.The demand of individual tends to vary with changing needs are rising income.
(a) CBDA
(b) DCAB
(c) BCAD
(d) ADCB


4.
A.The next list you will need to make outlines your business’s opportunities and threats. Think of both as external to your business-factors that you can’t control but can try to predict. Opportunities can include new markets, new products and trends that favour your business. Threats include competition and advances in technology that put you at a disadvantage.

B.Think of your company as if it was a person with its own unique personality and identity. With that in mind, create separate lists that identify your business’s strengths, weaknesses and goals. Put everything down and create big lists. Don’t edit or reject anything.

C.Get down to the details that are concrete and measurable. Your marketing strategy should become a plan that included monthly review, tracking and measurement, sales forecasts, expense budgets and non-monetary metrics for tracking progress. These can include leads, presentations, phone calls, links, blog posts, page views, conversion rates, proposals and trips, among others.

D.Now it’s time to pull your lists together. Look for the intersection of your unique identity and your target market. In terms of your business offerings, what could be your drop off the list because it’s not strategic, Then, think about dropping those who aren’t in your target market.
(a) BACD
(b) BCAD
(c) BADC
(d) BCDA

5.
A.Sudoku conditions the mind to looking for answers that may not be immediately visible. The numbers within the box can only tell so much. The numbers within the box can only tell so much, but being able to visualise numbers which are not in the box will go a long way.

B.And that certainly helps in practically every area of life, being able to keep one’s goal in focus instead of flustered by details.

C.In certain IQ tests, such people are classified as Visual Mathematicians- the ones who are able to see the big picture.

D.“Think outside the box” may just be the best advice to solving sudoku, even if it sounds a tad paradoxical.
(a) DACB
(b) BACD
(c) ABCD
(d) CABD

6.
A.Core competencies are the collective learning in the organisation.

B.especially how to co-ordinate diverse production skills and integrate multiple streams of technologies.

C.core competence is communication, involvement and a deep commitment to working across organisational boundaries… core competence does not diminish with use.

D.Unlike physical assets, which do deteriorate over time, competencies are enhanced as they are applied and shared.
(a) DABC
(b) ABCD
(c) CABD
(d) ACBD

7.
A.Comparisons between Vergil and his great Greek prototype, Homer, are inevitable, although academic, admirers of the Latin Poet find them odious, arguing that Homer composed for an audience which knew only the epic on the grand scale and that his poetry was meant to be heard, not read.

B.Nevertheless it can hardly be disputed that poetic merits of the Aeneid are far below those of Iliad, lacking the unity of purpose and integrity of construction of the earlier work as well as its truth and simplicity.

C.It is also true that Homer’s society was relatively uncomplicated, with a nobility not unlike the barons of England’s feudal ages, whereas Vergil’s civilization was complex and he wrote for scholarly and thoroughly educated readers.

D.Perhaps a model, however masterly, can never quite capture the spontaneous freshness of a glorious original.
(a) DCBA
(b) ACBD
(c) CABD
(d) ABCD

8.
A.When the Meccans challenged Mohammed to perform a miracle as proof of his Divine mission, he appealed, boldly and confidently, to the book which was taking shape under his supervision.

B.It was indeed a miracle, the miracle of miracles, this book that had come down from heaven..

C.So wonderful a work(he maintained), written in such superlatively beautiful language and expressing the most profound and majestic of religious truths, could surely not have been written by mere man, most certainly not by such an unlettered man as he was himself.

D.The book in question was Koran, as we generally call it, although a more correct rendering is Quran, which is an Arabic word meaning reading, lecture, or recitation or perhaps which ought to be read.
(a) ACBD
(b) BACD
(c) ABCD
(d) CDBA

9.
A.Fortunately, the lack of details available about the life of Shakespeare does not apply to Dante, who is revealed to us as the hero of one of the strangest and most beautiful love stories in the world.

B.If a limit may be set to the period of medieval literature, Dante’s Divine Comedy may be said to have brought it to an end in glorious climax.

C.Of all the great figures, who embellish the pageant of literature, Dante shares an equal place with the Shakespeare.

D.Here all the greatest and best in thought and work that flowered in the millenium between the fall of Roman Empire and the close of the thirteenth century, is given a new vitality and endowed with poetic passion.
(a) ACDB
(b) DBAC
(c) BDCA
(d) CDBA

10 A.There were numerous religious shrines at home and abroad that attracted the pilgrims hosts, but in England, by far the most popular was Canterbury, where in the great cathedral stood the magnificent tomb of Thomas Beckett- St. Thomas of Canterbury- hard by the spot where in 1170 he had been brutally slain by four of King Henry’s knights.

B.On an April morning, many centuries ago, a band of pilgrims set out from the Tabard inn in Southwark to go to Canterbury.

C.We should not suppose that the fact that they were pilgrims means that they were specially devout.

D.Pilgrimages in the Middle Ages- and the year in question is somewhere in the thirteen-eighties- were a most welcome break in the monotonous round of daily existence, an occasion of seeing the sight and meeting fresh people and exchanging  gossip and tales of high life, and of low.
(a) DBAC
(b) ACDB
(c) BADC
(d) BCDA

Answers
01.B
02. D
03. D
04. C
05. A
06. B
07. B
08. A
09. C
10. D


Set 4

Arrange the sentences A, B, C and D in a proper sequence so as to make a coherent paragraph.
1.A.
He was carrying his jacket and walked with his head thrown back.
B.As Anette neared the lamp, she saw a figure walking slowly.
C.For a while Michael walked on and she followed 20 paces behind.
D.With a mixture of terror and triumph of recognition, she slackened her pace.
(a) ABCD
(b) BADC
(c) BCDA
(d) ACBD

2.
A.However, the real challenge today is in unlearning which is much harder.
B.But the new world of business behaves differently from the world in which we grew up.
C.Learning is important for both people and organization.
D.Each of us has ‘mental model that we’ve used over the years to make sense.
(a) CADB
(b) BDAC
(c) CDAB
(d) ACBD

3.
A.There was nothing quite like a heavy downpour of rain to make life worthwhile.
B.We reached the field, soaked to the skin, and surrounded it.
C.The wet as far as he was concerned was ideal.
D.There, sure enough, stood Claudius, looking like a debauched Roman emperor under a shower.
(a) DCBA
(b) BDAC
(c) BADC
(d) BACD

4.
A.Alex had never been happy with his Indian origins.
B.He set about rectifying this grave injustice by making his house in his own image of a country manor
C.Fate had been unfair to him; if he had his wish, he would have been a court or an Earl on some English estate, or a medieval monarch in a chateau in France.
D.This illusion of misplaced grandeur, his wife felt, would be Alex undoing.
(a) ACDB
(b) ABDC
(c) ACBD
(d) CABD

5.
A.The influence is reflected the most in beaded evening wear.
B.Increasingly the influence of India’s colour and cuts can be seen on western styles.
C.And even as Nehre Jackets and Jodhpur’s remain staples of the fashion world, designers such as Armani and Mc Fadden have turned to the sleek silhouette of the churidar this year.
D.Indian hot pink, paprika and saffron continue to be popular colors, year in and year out.
(a) BADC
(b) ABCD
(c) BCAD
(d) DABC

6.
A.Such a national policy will surely divide and never unite the people.
B.In fact, it suits the purpose of the politicians; they can drag the people into submission by appealing to them in the name of religion.
C.In order to inculcate the unquestioning belief they condemn the other states, which do not follow their religion.
D.The emergence of the theocratic states where all types of crimes are committed in the name of religion, has revived the religion of the Middle Ages.
(a) ABCD
(b) DBCA
(c) DBAC
(d) CDAB

7.
A.His left-hand concealed a blackjack, his right-hand groped for the torch in his pocket.
B.The meeting was scheduled for 9 O’clock, and his watch showed the time to be a quarter to nine.
C.The man lurked in the corner, away from the glare of light.
D.His heart thumped in his chest, sweat beads formed themselves on his forehead his mouth was dry.
(a) CABD
(b) BDAC
(c) BADC
(d) ABCD

8.
A.The director walked into the room and took a look around the class.
B.Mitch wanted to scream– the illogicality of the entire scene struck him dumb.
C.The managers started at him with the look of fear that no democratic country should tolerate in its people.
D.He walked out of room– it was his irrevocable protest against an insensible and insensitive situation
(a) ACBD
(b) BDAC
(c) BCAD
(d) ABCD

9.A.
The establishment of the Third Reich influenced events in American history by starting a chain of events which culminated in war between Germany and the United States.
B.The Neutrality Acts of 1935 and 1936 prohibited trade with an belligerents or loans to them.
C.While speaking out against Hitler’s atrocities, the American people generally favored isolationist policies and neutrality.
D.The complete destruction of democracy, the persecution of jews, the war on religion, the cruelty and barbarism of the allies, caused great indignation in this country and brought on fear of another World War.
(a) ABCD
(b) CBDA
(c) CDBA
(d) ADCB

10
A.An essay which appeals chiefly to the intellect is Francis Bacon’s Of Studies.
B.His careful tripartite division of studies expressed succinctly in aphoristic prose demands the complete attention of the mind of the reader.
C.He considers studies as they should be; for pleasure, for self-improvement, for business.
D.He considers the evils of excess study: laziness, affectation, and preciosity.
(a) DBCA
(b) ABCD
(c) CDBA
(d) ACBD

Answers
01.B
02.A
03.B
04.C
05.A
06.B
07.A
08.A
09.D
10.B

Set 5

Arrange the sentences A, B, C and D in a proper sequence so as to make a coherent paragraph.

1.
A.It begins with an ordinary fever and a moderate cough.
B.India could be under attack from a class of germs that cause what are called  typical pneumonias.
C.Slowly a sore throat progresses to bronchitis and then pneumonia and respiratory complications.
D.It appears like the ordinary flu but baffled doctors find that the usual drugs don’t work.
(a) ABCD
(b) BDAC
(c) ADCB
(d) BCDA

2.
A.Chemists mostly don’t stock it: only a few government hospitals do but in limited quantities.
B.Delhi’s building boom is creating a bizarre problem: snakes are increasingly biting people as they emerge from their distributed underground homes.
C.There isn’t enough anti-snake serum largely because there is no centralized agency that distributes the product.
D.If things don’t improve more people could face paralysis and even death.
(a) BCAD
(b) DBCA
(c) ABCD
(d) CABD

3.
A.But the last decade has witnessed greater voting and political participation by various privileged sections .
B.
If one goes by the earlier record of mid-term elections, it is likely that the turnout in 1998 will drop by anything between four and six percentage points over the already low polling of 58 percent in 1996.
C.If this trend offsets the mid-term poll fatigue, the fall may not be so steep.
D.Notwithstanding a good deal of speculation on this issue it is still not clear as to who benefits from a lower turnout.
(a) BACD
(b) ABCD
(c) DBAC
(d) DCBA

4.
A.After several routine elections, there comes a ‘critical’ election which redefines the basic pattern of political loyalties redraws political geography and opens up political space.
B.In psychological jargon, they call it realignment.
C.Rather since 1989 there have been a series of semi-critical elections.
D.On a strict definition none of the recent Indian elections qualifies as a critical election.
(a) ABCD
(b) ABDC
(c) DBAC
(d) DCBA

5.
A.Trivial pursuits marketed by the Congress is a game imported from Italy.
B.The idea is to create an imaginary savior in times of crisis so that the party doesn’t fall flat on its collective face.
C.Closest contenders are Mani Shankar Aiyar who still hears His Master’s Voice and V. George who is frustrated by the fact that his political future remains Sonia and yet so far.
D.The current champion is Arjun for whom all roads lead to Rome or in this case 10 Janpath.
(a) ABDC
(b) ABCD
(c) DCBA
(d) CDBA

6.
A.Good advertising can make people buy your products even if it sucks.
B.A dollar spent on brain-washing is more cost-effective than a dollar spent on product improvement.
C.That’s important because it takes pressure off you to make good products.
D.Obviously, there is a minimum quality that every product has to achieve, it should be able to withstand the shipping process without becoming unrecognizable.
(a) BACD
(b) ACBD
(c) ADCB
(d) BCDA

7.A.
Almost a century ago, when the father of the modern automobile industry, Henry Ford, sold the first model T car he decided that only the best would do for his customers.
B.Today, it is committed to delivering the finest quality with over six million vehicles a year in over 200 countries across the world.
C.And for over ninety years this philosophy had endured in the Ford Motor Company.
D.Thus, a vehicle is ready for the customer only if it passed the Ford ‘Zero Defect Programme’.
(a) ABCD
(b) ACDB
(c) ACBD
(d) CDAB

8.
A.But clearly, the government still has the final say.
B.In the past few years, the Reserve Bank of India might have wrested considerable powers from the government when it comes to monetary policy.
C.The RBI’s announcements on certain issues become effective only after the government notifies them.
D.Isn’t it time the government vested the RBI with powers to sanction such changes, leaving their ratification for later?
(a) ACDB
(b) ACBD
(c) BACD
(d) DACB

9.
A.I sat there frowning at the checkered table cloth, chewing the bitter cud of insight.
B.That wintry afternoon in Manhattan, waiting in the little French restaurant, I was feeling frustrated and depressed.
C.Even the prospect of seeing a dear friend failed to cheer me as it usually did.
D.Because of certain miscalculations on my part, a project of considerable importance in my life had fallen through.
(a) ADBC
(b) BCDA
(c) BDCA
(d) ABCD

10
A.Perhaps the best known is the Bay Area Writing Project founded by James Gray in 1974.
B.The decline in writing skills can be stopped.
C.Today’s back-to-basics movement has already forced some schools to place renewed emphasis on the three rupees.
D.Although the inability of some teachers to teach writing successfully remains a big stumbling block, a number of programmes have been developed to attack this problem.
(a) BCDA
(b) ADCB
(c) ACBD
(d) CABD

Answers
01.B
02.A
03.A
04.A
05.A
06.B
07.C
08.C
09.C
10.A

Set 6

Arrange the sentences A, B, C and D in a proper sequence so as to make a coherent paragraph.
1.
A.Where there is division, there must be conflict not only division between man and women but also division on the basis of race, religion and language.
B.We said the present condition of racial divisions, linguistic divisions has brought out so many wars.
C.Also, we went into the question as to why do this conflict between men and women exist.
D.May we continue with what we were discussing last evening?
(a) ABCD
(b) DBCA
(c) BCAD
(d) BDAC

2.
A.No other document gives us so intimate a sense of the tone and temper of the first generation poets.
B.Part of the interest of the journal is course historical.
C.And the clues to Wordsworth’s creative processes which the journal are of decisive significance.
D.No even in their own letters do Wordsworth and Coleridge stand so present before us then they do through the references in the journal.
(a) BACD
(b) BDAC
(c) CBAD
(d) DABC

3.
A.These high plans died, slowly but definitely, and were replaced by the dream of a huge work on philosophy.
B.In doing whatever little he could of the new plan, the poet managed to write speculations of theology, and political theory.
C.The poet’s huge ambitions included writing a philosophic epic on the origin of evil.
D.However, not much was done in this regard either with only fragments being written.
(a) ABCD
(b) CBAD
(c) CDAB
(d) CADB

4.
A.We can never leave off wondering how that which has ever been should cease to be.
B.As we advance in life, we acquire a keener sense of the value of time.
C.Nothing else, indeed, seems to be of any consequence; and we become misers in this sense.
D.We try arrest its few last tottering steps, and to make it linger on the brink of the grave.
(a) ACDB
(b) BCDA
(c) BDCA
(d) ABCD

5.
A.There is no complete knowledge about anything.
B.Our thinking is the outcome of knowledge, and knowledge is always limited.
C.Knowledge always goes hand in hand with ignorance.
D.Therefore, out thinking which is born out of knowledge, is always limited under all circumstances.
(a) BCAD
(b) BCDA
(c) DABC
(d) CBDA

6.
A.On the one hand, I want very much for someone else to clean our house, as neither I nor my husband, Ed, has shown any aptitude for it.

B.No one but me, for instance, should have to clean up the dental floss heaped like spaghetti near the wastebasket where I toss it each night, never catching on that floss is not something that can be thrown with a high degree of accuracy.

C.On the other hand, I’d feel guilt inflicting such distasteful drudgery on another human being.

D.Have always wanted and not wanted a cleaning person.
(a) DACB
(b) CBAD
(c) CABD


(d) ABDC

7.A.he can only renew himself if his soul.
B.he renews himself and.
C.the writer can only be fertile if.
D.is constantly enriched by fresh experience.
(a) CBAD
(b) CADB
(c) BDCA
(d) BACD

8.A.To have settled one’s affairs is a very good preparation to leading the rest of one’s life without concern for the future.
B.When I have finished this book I shall know where I stand.
C.One does not die immediately after one has made one’s will; one makes one’s will as a precaution.
D.I can afford then to do what I choose with the years that remain to me.
(a) DBAC
(b) CABD
(c) BDAC
(d) CBDA

9.
A.It is said that India has always been in a hurry to conform to the western thought especially the American.
B.Even the smaller countries have the guts to take a firm contrarian stand if they feel the policies happen to compromise their country’s interest.
C.Its one thing to sprout theories on liberalization, and entirely another to barter the interests of the nation in its name.
D.In this case too, while a large number of countries are yet to ratify the GATT, India has not only ratified the treaty, but is also preparing to amend the Parents Act.
(a) CABD
(b) DCAB
(c) CBDA
(d) BDCA

10.
A.I did everything- conducting the orchestra, monologue, mime, audience participation, playing instruments, dancing, singing, production numbers, incredible bits and pieces and wild physicality.

B.My mum and dad came back to the dressing room, and I said, “How was it, Dad?”

C.Whew! I did a show in Vegas Years later , in 1980, the best two hours and 20 minutes I ever had onstage.

D.He said, “It wasn’t bad for an amateur.”
(a) DBAC
(b) BCDA
(c) CABD
(d) BDCA

Answers
01.B
02.A
03.D
04.B
05.D
06.A
07.A
08.B
09.C
10.C

No comments:

Post a Comment